Berk Bayındır kimdir? Neden öldü?

Ünlü rap sanatçısı ve fenomen Berk Bayındır 31 yaşında hayatanı kaybetti. Yapılan haberlerin ardından Berk Bayındır'ın yaşamı ve ölüm sebebi büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. peki, Berk Bayındır kimdir? Neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Beta sahne isimli Berk Bayındır, bir rezidansın sekizinci katından düşerek yaşamını yitirdi. Acı haberi kendisi gibi rapçi olan Server Uraz sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yapılan haberlerin ardından, "Berk Bayındır kimdir? Neden öldü?" sorusu arama motorlarında büyük bir merak ve üzüntüyle araştırılıyor. Detaylar haberimizde... 

Berk Bayındır kimdir? Neden öldü?

BERK BAYINDIR KİMDİR?

Beta Berk Bayındır 9 Eylül 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Kadir Has Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi aldı. Bayındır, dijital ortamda çalınan şarkıları ile; 2006 yılında dinleyici kitlesini edinmeye başladı. 

BERK BAYINDIR NEDEN ÖLDÜ?

Olay sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 31 yaşındaki "Beta" lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır sabah saatlerinde ikamet ettiği lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu'na götürüldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

 

Berk Bayındır kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler ölüm vefat berk bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.