Berk Atan'ın Gönül Dağı Sezon Finali Performansı Alkış Topladı! Gönül Dağı Taner Adeta Yıkıldı

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı 65. bölümüyle sezon finaline gitti. Gülsüm Ali İlhan'ın Dilek karakterine veda ettiği dizinin sezon finali bölümüne Berk Atan'ın unutulmaz performansı damga vurdu.

Her bölümüyle bir başka dramın kapısını aralayan Gönül Dağı sezon finali bölümü çok konuşuldu. TRT 1'de ikinci sezonunda da beklentileri karşılayan ve reytinglerde istediği başarıyı yakalayan Gönül Dağı 65. bölümü ile yaz tatiline girdi. Berk Atan'ın Gönül Dağı Sezon Finali Performansı Alkış Topladı! Gönül Dağı Taner Adeta Yıkıldı.

Gülsüm Ali İlhan'ın oynadığı Dilek karakterinin diziye veda ettiği Gönül Dağı sezon finali bölümü her ne kadar izleyicisini üzse de eleştirilere de neden oldu. Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda olan Dilek'in hamile bir şekilde öldürülerek veda etmesi izleyicinin tepkilerine neden oldu.

Gönül Dağı Taner Öksüz Kaldı!

TRT 1 ekranlarında Cumartesi günleri ekrana gelen ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı dizisi sezon finali bölümüne Berk Atan'ın performansı damga vurdu. Gönül Dağı Taner karakteriyle dikkat çeken ve ilk bölümden bu yana Gülsüm Ali İlhan ile iyi bir uyum yakalayan Berk Atan adeta oyunculuk dersi verdi.

Berk Atan'ın hamile karısının ölümü sonrası kahrolan Taner ile Gönül Dağı'nın sezon finali bölümündeki performansı sosyal medyada da karşılık buldu.

İşte yapılan bazı paylaşımlar...

Berk Atan'ın Gönül Dağı Sezon Finali Performansı Alkış Topladı! Gönül Dağı Taner Adeta Yıkıldı

Berk Atan'ın Gönül Dağı Sezon Finali Performansı Alkış Topladı! Gönül Dağı Taner Adeta Yıkıldı - Resim : 2

 

Berk Atan'ın Gönül Dağı Sezon Finali Performansı Alkış Topladı! Gönül Dağı Taner Adeta Yıkıldı ile ilgili etiketler gönül dağı gönül dağı sezon finali berk atan gönül dağı taner gülsüm ali ilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.