Berk Atan'dan Selin Yağcıoğlu sorusuna anlamlı cevap! Gönül Dağı izleyicisi alkışladı

Gönül Dağı'nda canlandırdığı Taner rolü ile milyonlarca takipçiye kavuşan Berka Atan'a sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile ilişkisi soruldu. Verdiği anlamlı cevapla birçok kişinin takdirini kazandı.

2012 Best Model Of Turkey birincisi Berk Atan şu sıralar TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Taner karakterini oynuyor. Son günlerin dikkat çeken oyuncusu Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşıyor. Mütevazi kişiliği ile tanınan oyuncu çıkan ayrılık haberleri sonrası magazincilerin sorularını yanıtladı.

Magazin dünyasında sıkça yer alan Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu ilişkisinin ayrılığı bu kez konunun tarafı Berk Atan'a soruldu. Ancak oyuncunun bu soru karşısında gösterdiği tavır herkesin takdirini kazandı.

2:21 (UTC időzóna szerint | Turkish actors, Handsome celebrities, Turkish  film

Başarılı oyuncu, "İlişkilerde inişli çıkışlı dönemler yaşanabiliyor. Birbirine saygıyı kaybetmeden ortak bir noktada buluşabilmek önemli. Selin'le ilişkimizde de bu tür küslükler, barışmalar oluyor" diyerek çıkan haberlerin anlamsızlığını dile getirdi.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan havuzun ortasında aşka geldi! Sevgilisi  ile sarmaş dolaş poz verdi o paylaşım çok konuşuldu - Galeri - Takvim

Selin Yağcıoğlu ile çok iyi ve güzel giden bir ilişkisi olduğunu anlatan Berk atan, bu tür haberlerin yapılması konusunda da kendi çizgisini bozmadan bir yanıt verdi.

Gönül Dağı izleyicilerinin kendisini çok sevdiği Berk Atan birçok olayda kendine has üslubu ile takdir kazanıyor.

Berk Atan'dan Selin Yağcıoğlu sorusuna anlamlı cevap! Gönül Dağı izleyicisi alkışladı ile ilgili etiketler TRT 1 berk atan gönül dağı selin yağcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.