Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşkı bitti! Evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi!

29 yaşındaki ünlü oyuncu Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Beklenen evlilik haberi yerine gelen ayrılık haberi ünlü çiftin hayranlarını üzdü.

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

"EVET" DEMİŞTİ

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşkı bitti! Evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi!

Ancak çiftten ayrılık haberi geldi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

INSTAGRAM'DAN DUYURDULAR: KONUŞARAK BİTİRDİK

Yağcıoğlu, "Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim" dedi.

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşkı bitti! Evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi! - Resim : 2

Berk Atan ise, "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık" mesajını yayınladı.

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşkı bitti! Evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi! ile ilgili etiketler evlilik berk atan selin yağcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.