Bergüzar Korel'in bebeği Han ilk kez görüntülendi

Uzun zaman önce evlenen ünlü çift Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç için ikinci çocukları Han ile ilk kez görüntülendi. Doğum sonrası uzun bir süre ortalarda gözükmeyen Bergüzar Korel bebeği Han'ın yüzünü sonunda gösterdi.

Ünlü oyuncu çift 2009 yılında evlenmişti. Bu evlilikten bulunan Ali isimli bir çocukları vardı. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğuna kavuşan Bergüzar Korel uzun süredir ortalarda gözükmüyordu. Yaşanan pandemiden korkan Bergüzar Korel ve ailesi uzun süre sonra görüntülendi.

Bergüzar Korel'in bebeği Han ilk kez görüntülendi

Büyük oğlu Ali'yi pek dışarı çıkarmayan ve yüzünü göstermeyen ikili, Han bebeğinde yüzünü saklıyordu. Tüm önlemlere rağmen bu çabalarında başarılı olamayan aile, ilk kez bir arada yakalandı. Arkadaşlarıyla bol bol vakit geçiren Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, etilerde bir mekanda oturdu.

Bergüzar Korel'in bebeği Han ilk kez görüntülendi ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Han bebekleri görüntüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.