Bergüzar Korel'den şok hamle!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde Amerika'da evlere temizliğe giderek geçimini sağladığını açıklamıştı. Bu açıklamalardan rahatsız olan Bergüzar Korel, ablasına konuşma yasağı aldırmak için avukatına talimat verdi.

Ayaklı Gazete'nin haberine göre ablasının yeni hayatını anlatmasından rahatsız olan Bergüzar Korel, Zeynep Korel’i susturmak için harekete geçti.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel,  herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulunmuştu. Amerika’daki yeni hayatından bahseden Zeynep Korel, geçinebilmek için evlere temizliğe gittiğini söylemişti.

Magazin gündeminde çok konuşulan bu açıklamalardan rahatsız olan Bergüzar Korel'den şok hamle geldi. Bergüzar Korel’in avukatı Naim Karayaka; Bergüzar Korel’in, ablası Zeynep Korel’ e uzaklaştırma kararı aldıracağını ve kendisine dava açılacağını belirtti.

Bergüzar Korel'den şok hamle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.