Bergüzar Korel'den müjdeli haber

2010 yılında oğlu Ali'yi, geçtiğimiz yıl Mart ayında da oğlu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor.

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan ve iki oğlu olan Bergüzar Korel güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bergüzar Korel'den müjdeli haber

3 YIL ARADAN SONRA EKRANLARA DÖNECEKTİ...

3 yıl aradan sonra 10 bölümlük dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Korel diziyi erteleme kararı aldığını da açıkladı. Hayranları bebek müjdesi karşısında mutluluklarını yaptıkları yorumlarla dile getirirken güzel oyuncunun diziyi erteleme kararına ise üzüldü.

''PROJEYE VEDA ETMEK BENİM İÇİN HİÇ KOLAY DEĞİL''

Korel Instagram hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ''Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios… Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.

 

 

Bergüzar Korel'den müjdeli haber ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.