Bergüzar Korel yıllardır kıvırcık olan saçlarına veda etti! İşte oyuncunun yeni imajı!

Kasım ayında üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel, kızı Leyla’nın doğumuyla birlikte ilk kez kız çocuğu annesi olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ali ve Han adında iki erkek çocuğu da bulunan ünlü oyuncu en son Vatanım Sensin dizisinde rol adlı. Sonraki süreçte kendini çocuklarının bakımına veren oyuncu tüm zamanını çocuklarıyla birlikte geçiriyor.

Son zamanlarda bir markanın reklam yüzü olan Bergüzar Korel, uzun süredir ayrı kaldığı hayranlarıyla sosyal medyada hasret gideriyor. Oyuncu takipçilerine, çocuk bakımında kullandığı ürünlerden, kendisi için kullandığı güzellik ürünlerine kadar pek çok konuda tavsiyelerde bulunuyor.

Bergüzar Korel son paylaşımında, saçına yaptırdığı bir uygulama hakkında bilgi verdi. Yıllardır kıvırcık olan saçlarına, uzun araştırmalar sonucu keratin uygulaması yaptıran oyuncu, düz saçlı yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Bergüzar Korel yıllardır kıvırcık olan saçlarına veda etti! İşte oyuncunun yeni imajı! 1

Paylaşımına, “Doğduğumdan beri benimle olan kıvırcık saçlarımla bir süreliğine vedalaştık” ifadelerini kullanan Bergüzar Korel, bu konuda bir hayli titiz davrandığını ve Sağlık Bakanlığı onaylı, olabilecek en az kimyasal olan markayı seçtiğini de itiraf etti.

Takipçilerinin karşısına bir süreliğine, düz saçlı yeni imajıyla çıkacak olan Bergüzar Korel, özellikle banyodan sonra şekil vermekte zorlandığı kıvırcık saçlarına veda ettiği için son derece mutlu görünüyor.

Bergüzar Korel yıllardır kıvırcık olan saçlarına veda etti! İşte oyuncunun yeni imajı! ile ilgili etiketler Bergüzar Korel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.