Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çocuklarıyla tatilin keyfini çıkarıyor!

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, tatil rotalarını Çeşme'ye çevirdi. Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan çift, çocukları Ali ve Han ile Çeşme'de görüntülendi

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte tatilde objektiflere takıldı.

Bodrum ve Dalaman'ın ardından soluğu Çeşme'de alan ünlü çift, ailece denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Korel ve Ergenç'e aynı plajda Engin Hepileri ile Beyza Şekerci de eşlik etti. Ünlü oyuncular çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Korel, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Han ile sahile vuran dalgaların içinde koşarak eğlendi.

BABASININ BOYUNA YETİŞTİ

Korel’e ardından Ergenç ile büyük oğlu Ali de eşlik etti. Ali, Korel'e telefondan bir şeyler gösterdi. 12 yaşındaki Ali'nin, babası Halit Ergenç'in boyuna yetiştiği dikkatlerden kaçmadı.

"HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ANDA GELDİ"

Geçtiğimiz haftalarda kız çocuk dünyaya getireceğini duyuran Korel, bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini söylemişti.

Ünlü oyuncu, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum." diye konuşmuştu.

Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Erkek gebeliği daha zor ve ağrılı. İnşallah böyle devam eder." demişti.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çocuklarıyla tatilin keyfini çıkarıyor! ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.