Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftine büyük şok! Dolandırıldılar

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan ve bir süredir ekranlardan uzakta olan 38 yaşındaki oyuncu Bergüzar Korel, tatil için internet üzerinden Bodrum'da ev baktı. Gümüşlük’te çok beğendiği yer için kapora bile ödeyen Korel, 2009 yılında nikah masasına oturduğu Halit Ergenç, oğulları Ali ve Han ile birlikte eve gidince gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti çocuklarıyla birlikte harabeye dönmüş evden çıkıp soluğu otelde aldı.

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor. Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü çift, bu kez kız bebek bekliyor. Kızlarına Leyla adını verecek olan ünlü çift, tatil için Bodrum'a gitti.

Pandemi nedeniyle artan fiyatlar yetmezmiş gibi bir de bazı uyanıklar vatandaşı mağdur ediyor. Otellerde kalmak istemeyenler, yazlık bölgelerde ev tutma yarışına girince fiyatlar üçe katlandı. Özellikle Bodrum bölgesinde ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Bergüzar Korel - Halit Ergenç


Güzel oyuncu Bergüzar Korel de geçtiğimiz hafta Bodrum'dan ev arayışına girdi. İnternet üzerinden gördüğü evi çok beğendi. Gümüşlük'te ev için kapora ödeyerek eşi Halit Ergenç ve oğulları Ali ile Han'la birlikte Bodrum'un yolunu tuttu.


İNTERNETTEN BAKTIĞI EVİN HARABEYE DÖNDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Fotoğraflarından beğendiği evin harabe halini gören güzel oyuncu, şoke oldu. Oturulmayacak haldeki evden kaçan Korel, ailesiyle birlikte bir otele yerleşmek zorunda kaldı.

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Saklambaç / Deniz Bayar

 

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftine büyük şok! Dolandırıldılar ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Bodrum gümüşlük
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.