Bergüzar Korel hamilelik sürecini işte böyle anlattı!

Bergüzar Korel hamilelik sürecinde neler yaşadığını anlattı. Bodrum'da tatil yapmakta olan Korel oğlu Han'ı doğurmadan önce yaşadığı psikolojik ve fiziksel sıkıntıları anlattı.

Pek de hafife alınmayacak bir hamilelik süreci geçiren Bergüzar Korel yaşadığı sıkıntıları anlattı.Zorlu bir hamilelik süreci geçiren Bergüzar Korel pandemi sürecindeki sıkıntılarını anlattı.

Bergüzar Korel hamilelik sürecini işte böyle anlattı!

Eşi Halit Ergenç'le Bodrum'ta tekne tatili yapan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşmış. Bu karenin altına kaygı dolu geçen hamilelik sürecini anlatmış. Korel, şunları söylemiş: "Doğumdan bir gün sonra ilk Koronavirüs vakası açıklandı. Kaygı dolu bir lohusalık ve emzirme süreci geçirdim. Hormonlarmış, psikolojik ve fiziksel sıkıntılarmış hiçbirine katlanma lüksüm olmadı. Hamileliğimin başından itibaren önce fiziksel sonra da psikolojik olarak dayanılmaz acılar ve sıkıntılar yaşadım. Kendim de şaşırdım nasıl ayakta kalabildiğime. Cevabım belliydi. İçimdeki mucizem."

Bergüzar Korel hamilelik sürecini işte böyle anlattı!

"Herhangi bir sebepten büyük stres altında olan canım anne. Bil ki seninle aynı sorunları yaşadım" diyen Korel'in doğumunun tam da Korona sürecinin başlangıcına denk gelmesi hem çok büyük bir şans hem de çok büyük bir şanssızlık. Korel'le empati kurmanız için illa bir kadın olmanıza gerek yok. İçinizde size ait bir bebeği dünyaya getiriyorsunuz. Ve getirdiğiniz dünya tam da o esnada hiç tekin değil. Korkularınızın, kaygılarınızın tavan yapmaması gibi bir ihtimal söz konusu bile değil.

Bergüzar Korel hamilelik sürecini işte böyle anlattı! ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç oyuncu Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.