'Bergen'e Saygı' albümünde yer alan isimler ve seslendirdikleri şarkılar belli oldu

Türk arabesk-fantezi şarkıcısı "Acıların Kadını" Bergen (Belgin Sarılmışer) için hazırlanan 'Bergen'e Saygı' albümünde yer alacak isimler netleşmeye başladı. Albümde Gülşen sürprizi yaşandı. Albümde yer alacak olan ünlü popçu Gülşen, Bergen'in en sevilen şarkılarından 'Sen Affetsen Ben Affetmem'i seslendirdi.

1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından gördüğü şiddet sonucu önce sağ gözünü kaybeden daha sonra ise öldürülen arabesk şarkıcısı Bergen’in anısına hazırlanan saygı albümünde yer alacak isimler netleşmeye başladı. Albümde Gülşen de yer alacak. Ünlü popçu, Bergen’in en sevilen şarkılarından 'Sen Affetsen Ben Affetmem'i yorumladı.


Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve trajik yaşam öyküsü nedeniyle 'Acıların kadını' lakabıyla anılan Bergen, 1989 yılında, henüz 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından hayattan koparıldı. Sanatçı, ölümünden yıllar sonra hem hayatını konu alan sinema filmi hem de kendisi için hazırlanan albüm projesiyle gündemde. Farah Zeynep Abdullah’ın başrol oynadığı 'Bergen' filmi yakında vizyona girecek. Saygı albümünde ise son aşamaya gelindi.

 

ALBÜM ŞUBAT AYI SONUNDA DİNLEYİCİYLE BULUŞACAK

Bergen’in şarkılarını müzik dünyasının ünlü isimlerinin yorumlayacağı saygı albümüne Gülşen de dahil oldu. Ünlü popçu, proje için Bergen’in en sevilen şarkılarından 'Sen Affetsen Ben Affetmem'i yorumladı. Albüm, şubat ayı sonunda müzikseverlerle buluşacak.

'Bergen'e Saygı' albümünde yer alan isimler ve seslendirdikleri şarkılar belli oldu

ŞARKININ DÜZENLEMESİNİ OZAN ÇOLAKOĞLU YAPTI

Gülşen, Bergen’e saygı albümünde seslendirmek için 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seçti. Popçu, geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi ve şarkıyı yorumlayarak kayıtları tamamladı. Şarkının düzenlemesini ise daha önce de Gülşen’in birçok eserinin aranjörlüğünü üstlenen eşi Ozan Çolakoğlu yaptı.

'Bergen'e Saygı' albümünde 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısıyla Gülşen de yer aldı

İŞTE ALBÜMDE YER ALACAK İSİMLER VE SESLENDİRECEĞİ ŞARKILAR

Melike Şahin - Kader Diyemezsin
Melek Mosso - Yıllar Affetmez
Ceylan Ertem - Benim İçin Üzülme
Jehan Barbur - Sabır Ver
Derya Uluğ - Canım Dediklerim
Gülşen - Sen Affetsen Ben Affetmem

Albümde ayrıca; Demet Akalın, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe, Simge Sağın ve Aleyna Tilki gibi isimlerin de yer alacağı öne sürüldü.

 

 

'Bergen'e Saygı' albümünde yer alan isimler ve seslendirdikleri şarkılar belli oldu ile ilgili etiketler Gülşen Ozan Çolakoğlu bergen Bergen'e Saygı albümü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.