Bergen Filmini Yayınlayacak Platform Disney Plus Servet Ödedi

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve 5 milyon 425 bin 412 seyirci ile rekor kıran Bergen filmini satın alan dijital platform belli oldu.

Bergen Filmi 14 Haziran'da Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus platformunda yayınlanacak. Vizyonda kaldığı 10 hafta boyunca 5 milyon izleyici sınırını aşan rekortmen film Bergen'i Disney Plus satın aldı.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı, Nergis Öztürk, Ariç Pişkin, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş’in de yer aldığı filmi Disney Plus platformu satın aldı.

Bergen Filmi İçin Bir Servet Ödedi

Kulis bilgilerine göre Disney Plus Bergen Filmini yayınlaayabilmek için servet değerinde bir bedel ödedi.

Mehmet Binay ve M. Caner Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Mirsad Heroviç’in görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin müzikleri Mazlum ve Saki Çimen imzası taşıyor. “Bergen” filminin büyük beğeni toplayan kostümlerini de Baran Uğurlu hazırladı.

Bergen Filmini Yayınlayacak Platform Disney Plus Servet Ödedi ile ilgili etiketler bergen filmi disney plus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.