Bergen filmine büyük ilgi! İlk 3 gün hasılat rekorunu kırdı

1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alan 'Bergen' filmi büyük bir başarıya imza attı. 4 Mart Cuma günü vizyona giren 'Bergen' filmi 3 günde 718.043 kişi tarafından izlenerek dram ve biyografik film türlerinde tüm zamanların en iyi açılışını yaptı.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı ve uzun zamandır merakla beklenen 'Bergen' filmi vizyona girer girmez izleyici tarafından büyük ilgi gördü. Bergen filmi ilk 3 günde, 718 bin 43 kişi tarafından seyredildi. Arabeskin unutulmayan kadın seslerinden biri olan 'Acıların Kadını' Bergen'in hayatını anlatan film, Recep İvedik 6'dan bu yana en iyi açılışı yapan Türk filmi oldu.


Bergen filmi yaklaşık 23 milyon TL'lik ilk hafta sonu hasılatıyla da tüm zamanların en yüksek ilk 3 gün hasılat rekorunu eline geçirdi.

Bergen filmine büyük ilgi! İlk 3 gün hasılat rekorunu kırdı


Müslüm filmi ilk 3 gün yaklaşık 600 bin kişi tarafından izlenmiş ve toplamda 6,5 milyon kişi tarafından izlenerek tüm zamanların en çok izlenen 5. Türk filmi olmuştu.

Bergen filmine büyük ilgi! İlk 3 gün hasılat rekorunu kırdı - Resim : 2

 BERGEN FİLMİ HAKKINDA

Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Bergen filmine büyük ilgi! İlk 3 gün hasılat rekorunu kırdı - Resim : 3

 

Bergen filmine büyük ilgi! İlk 3 gün hasılat rekorunu kırdı ile ilgili etiketler Rekor Sinema bergen Belgin Sarılmışer halis serbest vizyondaki filmler gişe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.