Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddiasına Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt

1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ve 'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatan 'Bergen' filminde ünlü şarkıcınının hayatını canlandıran Farah Zeynep Abdullah, filmden 40 milyon lira kazandığı iddiasını yalanladı. Abdullah, konu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Gereksiz, ayıp ve uydurma bir haber' dedi.

1989 yılında boşandığı eşi Halis Serbest tarafından 30 yaşındayken kurşunlanarak öldürülen arabesk-fantezi sanatçısı Bergen'in hayatını konu alan film geçtiğimiz ay vizyona girdi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın yer aldığı film konuşulmaya devam ederken, Farah Zeynep Abdullah'ın filmden 40 milyon lira kazandığı iddiası ortaya atıldı.


Konu ile ilgili Hürriyet'ten İsmail Bayrak kaleme aldığı yazısında ''Filmde hem başrol hem de ortak yapımcı olan oyuncunun kazancının şimdilik 40 milyon lira civarında olduğunu duydum.'' ifadelerini kullandı. Farah Zeynep Abdullah ise iddialara jet hızıyla yanıt verdi.

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddiasına Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiaları yalanlayan Farah Zeynep Abdullah, ''Bugün yine gerizekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bişi de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bi haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakıcam yarın, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddiasına Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt - Resim : 2


Bergen filminin yapım şirketi Orchestra Content de haberlerin doğruyu yansıtmadığını dile getirerek sosyal medyadan bir açıklama yayınladı:

''Bir gazetede gazetecilik etiği dikkate alınmaksızın muhataplarına doğrulatmaksızın yayınlanan Orchestra Content ve Bergen Filmi başrol oyuncumuz Farah Zeynep Abdullah hakkında yanlış bir kanaat oluşturan yalan haberin bütün gazetelerde de aynı etik dışı davranışla yayınlandığını üzülerek gördük.

Kopyala yapıştır yoluyla, yanlış olduğu halde, akla mantığa uymadığı halde doğrulatma gereksinimi duyulmaksızın basında her yerde yayınlanan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Orchestra Content olarak gazetecilik anlayışının geldiği noktadan esef duyuyor, bu anlayışın bir parçası olan bütün basını kınıyoruz.''

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddiasına Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt - Resim : 3

 

 

Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddiasına Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah bergen Orchestra Content halis serbest Belgin Sarılmışer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.