Bergen filmi Netflix'de ne zaman çıkacak?

Bergen filmi sinemalarda büyük bir ses getirdi. 4 Mart Cuma günü gösterime giren Bergen filmi hafta sonuna da damgasını vurdu. Netflix izleyenleri de şimdiden Bergen filminin en erken ne zaman Netflix platformunda yayına çıkacağını merak etmekte.

Uzunca bir zamandır büyük bir merakla beklenen Bergen filmi sonunda gösterime girdi. Galasının ardından 4 Mart Cuma günü sinemalarda gösterime giren Bergen filmine izleyenler oldukça fazla rağbet gösterince salonlar adeta doldu taştı.

“Acıların Kadını” olarak bilinen Bergen’in hayatını anlatan film Türkiye’de ilk gün yaklaşık 165 bin kişi tarafından izlendi.

Bergen filmi Netflix'de ne zaman çıkacak?

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Bergen filminin yönetmenliğini ise Mehmet Binay ile Caner Alper üstlendi.

Bergen filmi Netflix'de ne zaman yayınlanacak?

Arabesk müziğinin en önemli sesleri arasında yer alan ve yaşadığı dram dolu hayatı nedeniyle “Acıların Kadını” olarak bilinen Bergen filminin en erken 3 ay sonunda yani Haziran sonu veya Temmuz ayı içerisinde Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

Bergen filmi Netflix'de ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler Netflix bergen bergen filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.