Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e büyük sürpriz!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündem olan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’le ilk tanıştığı günlerden bir fotoğrafın altına sitem dolu bir ilan-ı aşk notu ekledi.

Sosyal medyada sık sık günlük hayatına dair paylaşımlar yayınlayan Berfu Yenenler son olarak eşi Eser Yenenler’e ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Eser Yenenler ile sahnede el ele tutuşurken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, "Bu sahne her şeyin başladığı yer. Eser'i izlemeye geldim, bütün gösteriyi miyop olduğu için ben sandığı başka kıza oynadı. İki saat sırtını ve poposunu izledim. Aşırı sinirli bir şekilde gidecekken 2 dakika konuşup hoşça kal demeye kulisine girdim sonrası bildiğiniz gibi.”

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e büyük sürpriz!

“Beş sene, 2 çocuk bir sürü kahkaha bir sürü gözyaşı. Ne çok zorluk atlattık birlikte ben de inanamıyorum ama ah ne çok sevmek ne çok sevmek be kocam. Bugün özel bir günümüz değil ama her gün özel bir günümüz değil mi zaten. Çok aşık olmuştum hatırlıyorum. Ama şimdi daha da aşığım. Bu sahnede el ele olmak da varmış daha güzelleri de olacak hep el ele..." ifadelerine yer verdi.

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Eser Yenenler berfu yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.