Berfu Yenenler'den Eser Yenenler açıklaması!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Berfu Yenenler de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Eser Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla corona virüse yakalandığını duyurdu. İstanbul'daki evinde olduğu belirtilen oyuncu, çıkan haberlerin ardından bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu, "Çok dikkat etmeme rağmen Kovid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiriyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit'te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip, gerekenleri yapıyorum. Daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Berfu Yenenler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"Eser'in Kovid-19 testi pozitif çıktı ama çok şükür sağlık durumu iyi ve kötüye giden bir süreç olmadı. Hatta iyileşmeye de başladı. Sadece öğrendiğimizde hem ben hamile olduğum için hem de Kuzey'in sağlığı için ayrı yerlerde karantinaya girdik" 

Berfu Yenenler, sözlerine, "Çok şükür Kuzey'de de, bende de hiçbir semptom yok ve çok iyiyiz. Merak eden herkesin de içini rahatlatmış olalım. Hepinize çok teşekkür ederiz. İnşallah her şey daha da iyiye gidecek ve sadece biraz ayrı kalmış olacağız, o kadar" diye devam etti.

 

Berfu Yenenler'den Eser Yenenler açıklaması! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Eser Yenenler berfu yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.