Berfu Yenenler 27 günde doğum kilolarından kurtuldu!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler bebeklerini evde bırakıp gezmeye çıktı. Yeni doğum yapan Berfu Yenenler zayıflığıyla herkesin dikkatini çekti.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler önceki akşam Fiko Ocakbaşı isimli mekândan çıkarken görüntülendi. Annelik ve babalık heyecanı yaşadıklarını ve her şeyin çok güzel gittiğini söyleyen Eser Yenenler oğlu Kuzey’inde eşi Berfu'ya benzediğini söyledi.

Oğlu sayesinde tekrardan koşmaya başladığını söyleyen Eser Yenenler “Gaz çıkarıyorum, uyutuyorum, koşuyorum oğlum sayesinde hareket ediyorum. Her şey güzel gidiyor, eşim sağ olsun o da çok ilgileniyor“ dedi.

Öte yandan Eser Yenenler yakın arkadaşları Murat Boz-Aslı Enver ve Oğuzhan Koç-Yağmur Tanrısevsin çiftinin ayrılığı için “Onlarla hiç görüşemedim ama onlar için çok üzgünüz. Umarım tekrar bir araya gelip, barışırlar" dedi.

HKN_4470

Berfu Yenenler 27 günde doğum kilolarından kurtuldu! ile ilgili etiketler Eser Yenenler Berfu Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.