Beren Saat'in yeni dizisiyle ilgili detaylar netleşiyor!

Başrolünde güzel oyuncu Beren Saat'in yer alacağı yeni Türk Netflix dizisinin hazırlıkları tam gaz sürerken, dizi ile ilgili detaylar da netleşmeye başladı.

Başrolünü Beren Saat'in oynayacağı Netflix'in ikinci Türk dizi projesinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Çağatay Ulusoy'lu 'Hakan: Muhafız' dizisi aralık ayında görücüye çıkmadan hemen önce açıklanan Beren Saat'li yeni projenin nisanda sete çıkması planlanıyor.

İLK 3 BÖLÜMÜNÜ OZAN AÇIKTAN YÖNETECEK

Cast çalışmaları devam eden O3 Medya'nın çekeceği dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı merak konusuydu. Dizi kulislerinden yayılan bilgilere göre, projenin ilk 3 bölümünü Ozan Açıktan'ın yönetmesi gündemde...

Fantastik bir hikâyeyi anlatacak olan dizinin senaryosunu ise Nuran Evren Şit ile 'Hakan: Muhafız'ın da yazar ekibinde yer alan Jason George'un yazdığı konuşuluyor.

 Öte yandan Netflix'in Emre Şahin'le hazırlayacağı 'Ottoman Rising' adlı 6 bölümlük belgesel drama projesinin yanı sıra 'Kiralık Aşk' ve 'Ufak Tefek Cinayetler'in yazarı Meriç Acemi'ye bir gençlik işi yazdırdığı öğrenildi. Bu projeyi çekmesi için de Ay Yapım'la görüşülüyor.

Bu arada 3. ve 4. sezonları onaylanan Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı 'Hakan: Muhafız' dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine ise mayıs ayında başlanması planlanıyor.

Beren Saat'in yeni dizisiyle ilgili detaylar netleşiyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.