Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya flaş hamle!

2014 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun uzun bir süredir boşanacakları iddia ediliyordu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Saat'ten flaş bir hamle geldi.

2014 yılında hayatlarını birleştiren Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliğinde uzun bir süredir kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Saat, son hamlesiyle adeta son noktayı koydu.

Doğulu, son Instagram postunda paylaştığı, ilk albümü “Yaparım Bilirsin” klibiyle beğeni topladı. Ünlü şarkıcı, o günkü heyecanını ve mutluluğunu yazdığı şu notla kutladı: "Bugün ilk albümüm Yaparım Bilirsin'in çıkışının 26. yıl dönümü... O günkü heyecanımı ve mutluluğumu tarif etmem imkansız, bir müzisyen için ilk albümün önemi tarifsiz. Müziğe ve sahneye çocuk yaşlarda başlamış olsam da, profesyonelliğe attığım ilk adımdı benim için."

Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya flaş hamle!

Saat ise bu paylaşıma kalp ifadesş koyarak dikkat çekti. Saat'in ayrı eve çıktığı ve başka bir ilişki yaşadığı konuşulurken bu hareketi sevenlerinin içine su serpti.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya flaş hamle! ile ilgili etiketler Instagram Beren Saat Kenan Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.