Beren Saat'ten çarpıcı Bihter Ziyagil itirafı!

Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Orada Rahat mısın?' programına konuk olan ünlü oyuncu Beren Saat bir dönem en çok izlenen diziler arasında yer alan Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Orada Rahat mısın?' programına ünlü oyuncu Beren Saat konuk oldu. Geçtiğimiz yıl neler yaptığından bahseden Saat ayrıca bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Aşk-ı Memnu’ya da değinmeden geçemedi.

Bir dönemin çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bihter Ziyagil karakterinden kurtulmak için çok çaba harcadığını belirten Saat, "Ben Bihter Ziyagil değilim" dedi.

Beren Saat'ten çarpıcı Bihter Ziyagil itirafı!

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte 2021'de iyi bir yıl geçirdiklerini belirten Saat, yeni yıl için 6 şarkılık bir albüm projesi olduğunu ve şarkıları İngilizce söyleyeceğinden bahsetti.

Netflix platformunda yayınlanan Atiye'den de söz eden Saat, internet platformlarındaki özgürlüğe alıştığını ve artık TV kanallarındaki sınırları olan dizilerde oynamaktansa bu tür projelerde yer almayı tercih edeceğini söyleyerek hayranlarını oldukça şaşırttı.

Beren Saat'ten çarpıcı Bihter Ziyagil itirafı! ile ilgili etiketler Beren Saat aşk-ı memnu Bihter Ziyagil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.