Beren Saat'in giydikleri sosyal medyayı salladı! Kıyafeti gündem oldu

Rol aldığı Fatmagülün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizileriyle gönüllerde taht kuran ve son dönemde Mehmet Günsür ile birlikte başrolü paylaştığı Netflix yapımı Atiye dizisinde 'Atiye' karakterini canlandıran 37 yaşındaki başarılı oyuncu Beren Saat'in kıyafet tercihi sosyal medyaya damga vurdu. Güzel oyuncunun tayt, ceket ve topuklu ayakkabı kombini görenleri şaşırttı.

2014 yılında Los Angelas'ta nikah masasına oturduğu 47 yaşındaki müzisyen eşi Kenan Doğulu ile evliliğindeki problemlerle sık sık gündem olan ve son dönemde aralarındaki buzları erittikleri konuşulan Beren Saat, 5 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı son paylaşımı ve tarzıyla sosyal medyadayı salladı. Ünlü oyuncunun kıyafet seçimi ise takipçilerini ikiye böldü. Zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelen oyuncunun tarzı dikkat çekti.

Atiye dizisindeki rolüyle adından sıkça söz ettiren Beren Saat şimdi de sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Saat yeni paylaşımıyla dikkat çekti.


TAYT, CEKET VE TOPUKLU AYAKKABI GİYDİ

Tarzıyla sürekli gündem olan Beren Saat, yine kombiniyle sosyal medyayı ikiye böldü. Tayt, ceket ve topuklu ayakkabı giyen oyuncu, ayna karşısında selfie yaptı. Kenan Doğulu ile evliliğine bir şans daha veren Saat'in tarzını sade ve güzel bulanların yanında beğenmeyen hayranları da oldu.


İşte Beren Saat'in çok konuşulan o kıyafet kombini...

BEREN SAAT

 

 

 

 

Beren Saat'in giydikleri sosyal medyayı salladı! Kıyafeti gündem oldu ile ilgili etiketler Beren Saat Sosyal Medya Instagram Kenan Doğulu kıyafet kostüm imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.