Beren Saat'in annesi Ayla Saat güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı

Kenan Doğulu ile evliliklerindeki sorunları aşıp mutlu bir birliktelik sürdüren oyuncu Beren Saat, annesi Ayla Saat'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Saat'in annesi ileri yaşına rağmen güzelliği ve genç görüntüsüyle 'genç kızlara taş çıkartıyor' dedirtti. İşte Beren Saat'in annesi Ayla Saat...

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl Kösem, İntikam, Atiye gibi yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren, Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alacağı yeni bir projeyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Beren Saat annesi Ayla Saat'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Son olarak, Netflix'in ikinci Türk orijinal internet dizisi Atiye ile sevenlerinin karşısına çıkan, bir süredir ekranlardan uzakta olan ve yeni bir Netflix projesiyle geri dönmeye hazırlanan Beren Saat sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla gündem oldu.


ANNESİNİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

Annesi Ayla Saat'in doğum gününde birlikte yer aldıkları bir fotoğraf karesini paylaşan Beren Saat'in annesini görenler gözlerine inanamadı. İleri yaşına rağmen fit görüntüsü ve güzelliğiyle anne Saat ilgi odağı oldu. Ayla Saat için 'Annesi değil ablası sanki' şeklinde yorumlar yapıldı.

Beren Saat'in annesi Ayla Saat güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı

Beren Saat, geçtiğimiz günlerde de 2014 yılında hayatını birleştirdiği Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu'nun yeni yaşını kutlamıştı. Kayınvalidesi ile çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Beren Saat, paylaşımına "Happy Birthday" notunu düşmüştü.

Beren Saat'in annesi Ayla Saat güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı - Resim : 2

 

Beren Saat'in annesi Ayla Saat güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı ile ilgili etiketler Beren Saat Sosyal Medya Kenan Doğulu ayla saat Serpil Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.