Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu

Kenan Doğulu, dün akşam yeni yaşını kutlayan DJ kardeşi Ozan Doğulu'nun doğum günü partisine eşi Beren Saat ile birlikte el ele katıldı. Güzel oyuncu Beren Saat'in doğum günü için tercih ettiği transparan cesur kostümü büyük beğeni topladı. Davetlilere ise mekanın girişinde koronavirüs testi yapıldı.

Ünlü DJ Ozan Doğulu dün 50. yaşını ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Gösterişli bir partiyle yeni yaşına giren Doğulu'nun düzenlediği geceye ünlü isimler akın etti. Beren Saat'in parti için seçtiği trasparan kıyafet ise geceye damga vurdu.


BEREN SAAT GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Kutlama öncesi basın mensuplarının mikrofonuna konuşan Beren Saat, ''İyi ki doğdu kardeşimiz. Kutlamaya geldik. Çok eğlenceli bir gece olacak sevdiğimiz arkadaşlarımızla ve ailemizle.'' dedi. Eşinin ailesiyle sorunları aşan ve aradaki buzları eriten Beren Saat'in mutlu halleri dikaktlerden kaçmadı. Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Beren Saat kıyafetiyle ilgili yapılan iltifatlar karşısında ise "Kıyafetimi beğendiğiniz için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu


Kenan Doğulu ise kardeşi ile ilgili sorulan sorulara espirili bir cevap vererek ''Ozan'ı çok eskiden beri tanıyorum. Çok sevdiğim bir kardeşim'' dedi. Kendisine yöneltilen sorulara ''Çok geç kaldık'' diyen Doğulu güzel bir gece olacağını belirterek konuşmaktan kaçındı.


Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu - Resim : 2

Partiye gelen herkese kapıda PCR testi yapıldı ve sadece test sonucu negatif olanlar içeriye alındı. Ozan Doğulu'nun partisine Demet Akalın & Okan Kurt çifti de katılım sağladı.

Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu - Resim : 3

Gecede Ozan Doğulu'nun yanında sevgilisi Kübra Hera Aslan, kız kardeşi Canan Doğulu ve annesi Serpil Doğulu da boy gösterdi. Doğulu'nun yakın arkadaşı Ece Seçkin gecede yakın dostunu yalnız bırakmadı.

Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu - Resim : 4

Beren Saat, Ozan Doğulu'nun doğum gününe böyle katıldı! Güzel oyuncu transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu Ozan Doğulu Parti Doğum günü Sosyal Medya PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.