Beren Saat, ölen sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı!

Ünlü oyuncu Beren Saat, 2004 yılında trafik kazasında hayatın kaybeden eski sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı. Yaman Güray'ın düğününe Saat'in eşi ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'da şarkılarıyla eşlik etti.

Boşanma eşiğine geldiği Kenan Doğulu ile evliliğine ikinci bir şans veren Beren Saat, 2004 yılında trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray'ın kardeşini düğününde yalnız bırakmadı.

KENAN DOĞULU UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Güzel oyuncu, 19 yaşındayken hayatını kaybeden eski sevgilisinin ailesiyle bağlarını koparmadı. Saat ve Kenan Doğulu dün akşam Ankara'da evlenen Efe'nin diş doktoru olan kardeşi Yaman'ın düğün törenine katıldı. Gece boyunca sahneden inmeyen Kenan Doğulu, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Beren Saat, ölen sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı!

Yaman Güray'ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Kenan Doğulu bir ara şarkı söylerken gelin ve damada sarılarak destek oldu.

Beren Saat, ölen sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı! - Resim : 2

"HAYATIMIN AŞKIYDI"

Beren Saat, ilk aşkı Efe Güray'ın kaybıyla ilgili verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Efe benim hayatımın aşkıydı… Onu trafik kazasında kaybettim. Morgda son bir kez görüp ona dokunmak istedim. İlerde 'onu neden son kez öpmedim' diye pişmanlık duyabilirdim. Annem yanımdaydı. Engel olmadı. Orada o morgda, sevdiğim adama bakarken 'birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım. Artık başka biriyim."

Beren Saat, ölen sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı! - Resim : 3

Beren Saat, ölen sevgilisi Efe Güray'ın kardeşinin düğününe katıldı! ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu Efe Güray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.