Beren Saat neden sessizliğe gömüldü?

Uzun zamandır setlerden uzak olan, aynı zamanda aylardır sosyal medya paylaşımı da yapmayan Beren Saat, suskunluğunun sebebini açıkladı: “Küskünüm!”

Önceki gün Nişantaşı'nda özel bir klinik çıkışı annesi ve anneannesi ile objektiflere yansıyan Beren Saat, gazetecilerin 'Geçmiş olsun' dilekleri üzerine ''Annem rahatsız kendisini muayeneye getirdim'' diyerek kendilerini bekleyen araçlarına binerek uzaklaştılar.

El ve ayaklarında meydana gelen şişlik ve ağrılar nedeniyle son günlerde evden dışarı çıkamayan Ayla Saat'i oyuncu, sağlığına kavuşması için annesini hemen her gün fizik tedaviye götürüyor.

Beren Saat, eklem ağrısı şikayeti olan annesi Ayla Saat’in kontrolü sonrası annesi ve anneannesi Habibe Dikmen’le Da Mario’ya geçti.

Çıkışta soruları yanıtlayan Saat, “Uzun zamandır ekranda yoksunuz, sebep annenizin sağlık durumu mu?” sorusuna “Hayır, alakası yok. Annemin durumu iyi” yanıtını verdi.

5a0c3733c03c0e1298537606

DÖRT AYDIR SES YOK

Bir dönem sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen, ancak 9 Temmuz’dan beri Instagram’da tek bir paylaşım yapmayan Saat, bunun sebebinin ise gelen ağır yorumlar olduğunu ima etti.,

Oyuncu, “Bu suskunluk ne kadar daha sürecek?” diye sorulması üzerine “Bilmiyorum, küskünüm” dedi.

Beren Saat neden sessizliğe gömüldü? ile ilgili etiketler Beren Saat Instagram ayla saat küskün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.