Beren Saat hayranı genç koluna dev dövmesini yaptırdı / VİDEO

Beren Saat sevgisi Türkiye sınırlarını çoktan aştı. Türk dizi sektörünün önemli yıldızlarından Beren saat'in hayranı güzel oyuncunun ikinci kez dövmesini yaptırdı..

Ortadoğulu Ali Mansour, Beren Saat'e olan sevgisini göstermek için ikinci kez Saat'in dövmesini yaptırdı. Güzel oyuncunun Ortadoğulu hayranı kolunu bileğinden dirseğine kadar yaptırdığı Beren Saat dövmesiyle ünlü oyuncuyu ne kadar sevdiğini kanıtladı.

dsdfhfghfhfdgdf

BU İLK DEĞİL

Ortadoğu'da hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip Saat'in fanlarından biri de Ali Mansour. Daha öncede yine koluna Beren Saat yazılı dövme yaptıran Mansour, bu kez kolunu tamamen Beren Saat portresiyle kaplattı. Üstelik dövmesi geçici değil, kalıcı.

fgdAlkfjdfmAs

"BEREN'İ ÇOK SEVİYORUM"

Beren Saat'in yer aldığı tüm projeleri izlediğini açıklayan Mansour, yaptırdığı dev dövmeyi Instagram hesabından gururla paylaşıp altına da İngilizce olarak "Ben Beren Saat'i çok seviyorum" diye yazdı. Instagram hesabı Beren Saat'le dolu olan Ali Mansour ünlü yıldızın çok sıkı bir hayranı.

Beren Saat hayranı genç koluna dev dövmesini yaptırdı / VİDEO ile ilgili etiketler Beren Saat Dövme video Ortadoğu ali mansour koluna
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.