Beren Saat eşi Kenan Doğulu'yu o doğum gününde yalnız bıraktı!

Ünlü oyuncu Beren Saat, evdeki köpeklerin birbirine girmesi nedeniyle eşi Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu'nun doğum gününe katılamadı.

Kardeşinin doğum gününe yalnız katılmak zorunda kalan Kenan Doğulu'nun, tek başına partiye katılmasıyla ilgili muhabirlerin sorularını yanıtladı. “Evdeki köpeklerimiz birbirleriyle kavga etti ve birbirini yaraladı, bu nedenle Beren Hanım da köpeklerle ilgilenmek zorunda kaldığı için görümcesinin doğum gününe katılamadı” dedi.

‘İDDİALAR KOMİK VE GÜLÜNÇ’

Bir dondurma markasının reklamlarında oynaması sonucu 1 milyon 500 bin TL kazandığı sorularıyla da muhatap olan Doğulu, bu bilgilerin gülünç ve komik olduğunu söyledi. Doğum günü gecesinde eğlenceli ve sempatik hareketleriyle dikkat çeken Doğulu, daha sonra eşi Beren Saat’in yanına geçti.

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'yu o doğum gününde yalnız bıraktı! ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu köpek görümce tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.