Beren Saat, Doğulu ailesiyle aradaki buzları eritti

Oyuncu Beren Saat, 7 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlendiği şarkıcı Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu'nun doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen karesini "Seni seviyorum, iyi ki doğdun kız kardeşim" sözleriyle sosyal medyada paylaşan Saat, eşinin ailesi ile aralarındaki buzları erittiğini gözler önüne serdi.

2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile nikah masasına oturan oyuncu Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun ardından görümcesi Canan Doğulu ile de yaşadığı zor günleri geride bıraktı.

"İYİ Kİ DOĞDUN KIZ KARDEŞİM"

Saat, 37 yaşına basan Canan Doğulu'nun da yer aldığı aile fotoğraflarını, "Seni seviyorum. İyi ki doğdun kız kardeşim" notuyla 4 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaştı.

YILLAR SONRA YAN YANA

Doğulu da ünlü oyuncunun gönderisini, "Seni çok seviyorum" sözleriyle kendi profilinde yayınladı. Böylece aralarında gerginlik olduğu öne sürülen ikiliden, yıllar sonra ilk poz gelmiş oldu.

Beren Saat, Doğulu ailesiyle aradaki buzları eritti

BUZLAR ERİDİ

Saat, şubat ayında ise kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını "İyi ki doğdun, iyi ki varsın" notuyla yayınlayan Beren Saat, Doğulu ile aralarındaki buzları erittiklerini gözler önüne sermişti.

"ARAMIZDA ASLA ÖYLE SORUNLAR YOK"

Serpil Doğulu'nun, gelini Beren Saat ile aralarının açık olduğu öne sürülmüştü.

2017 yılında iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Doğulu, "Beren, çok şeker biri. Ne kadar iyi olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca çok da iyi bir gelin. Aramızda asla öyle sorunlar yok" açıklamasını yapmıştı.

 

Beren Saat, Doğulu ailesiyle aradaki buzları eritti ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu Canan Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.