Beren Saat doğru işleyen sağlık sistemi için 'evren'e teşekkür etti

Oyuncu Beren Saat'in dün Anneler Günü nedeniyle yaptığı paylaşım sosyal medyada olay yarattı. Paylaşımında koronavirüs salgınına da değinen Saat'in açıklamasında yer alan 'sağlık sistemi' detayı ise dikkatleri çekti. En ufak bir olumsuz olayda hükümeti suçlayan ünlü oyuncu, koronavirüsle mücadeleye söyleyecek bir şey bulamayınca bu kez 'evren'e teşekkür etti.

Oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından Anneler Günü kutlamasında bulundu. Saat'in kutlama mesajında kullandığı 'mistik' ifadeler sosyal medyada olay oldu.

"Bugünü annesinden ayrı geçirmek durumunda kalan herkese moleküllerimden biraz biraz gönderiyorum. Siz de zaman ayırın bedeninizin yanında olamasa da bilincinizle annenizin frekansını yakalayın. Onlar titreşimlerimizi hep hisseder. Kollektif Anne Sevgisi Meditasyonu yapalım" diyen Saat, doğru işleyen sağlık sistemi için evrene teşekkür etti.

Ünlü oyuncu, teşekkürünü şu sözlerle dile getirdi: 

 "Kelebek etkisinin hasta bir bünyede nasıl sonuçlar yarattığını, birbirimize karşı sorumluluklarımızın çok ciddi olduğunu anlamaya başladık. Bugüne ailesinden birini kaybetmemiş, şanslı bir gezegen sakini olduğum için ve doğru işleyen sağlık sistemimiz için Evren’e teşekkür ederek başlıyorum."

KORONAYLA MÜCADELEYE LAF SÖYLEYEMEYİNCE 'EVREN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Yanlış giden bir konu olunca anında hükümeti eleştiren Beren Saat'in, koronavirüsle mücadeleye söyleyecek bir şey bulamayınca 'evren'e teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

O açıklamanın tamamı:

Beren Saat doğru işleyen sağlık sistemi için 'evren'e teşekkür etti

HDP'YE AÇIK DESTEK

Daha önce yaptığı paylaşımlarda HDP'ye olan desteğini gizlemeyen Saat, hükümetin kadın politikalarını beğenmediğini söyleyerek  "Gittikçe kadının evde oturması, doğurganlığıyla kutsanması yerleştirilebilir bir şey oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Saat'in HDP'ye destek vermesine eşi Kenan Doğulu'nun ailesinden de tepkiler gelmişti.

Saat'in HDP'ye destek verdiği paylaşımı:

Beren Saat doğru işleyen sağlık sistemi için 'evren'e teşekkür etti - Resim : 2

 

 

Beren Saat doğru işleyen sağlık sistemi için 'evren'e teşekkür etti ile ilgili etiketler Instagram Beren Saat oyuncu Anneler Günü sağlık sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.