Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor?

Bir süredir boşanacakları iddia edilen Kenan Doğulu ile Beren Saat için yeni bir iddia ortaya atıldı. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın iddiasına göre; Saat, ünlü Fransız DJ Maga ile aşk yaşıyor.

Uzun zamandır evliliklerinde sorun yaşadıkları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde sular durulmuyor. hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Şimdi de Saat'in Fransız DJ Maga'yla aşk yaşadığı iddia ediliyor.

GÖNLÜNÜ FRANSIZ DJ'YE KAPTIRDI

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında iddiaya göre ağustosun ilk günlerinde çekilen fotoğraf karesi, İstanbul'un popüler gece kulüplerinden, Fotoğraftakiler ise Beren Saat ve o gün mekanda performans sergileyen dünyaca ünlü fransız DJ Maga'ya ait. Gece hayatından uzak duran Saat'in gece geç bir saatte çekildiği bu fotoğrafı akılları karıştırdı.

Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor?

Bir diğer iddiaya göre ise, eşinin konserlerine katılmayan Beren Saat'in ünlü DJ'yi izlemek için Çeşme'nin yolunu tuttuğu söylendi.

BİRBİRLERİNİ TAKİP EDİYORLAR

İkilinin sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmesi ise iddiaları güçlendirdi.

Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

 

Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 3

Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Beren Saat Kenan Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.