Berde katliamını yapan smerch füze rampası imha edildi!

Azerbaycan'ın Berde şehri salı ve çarşamba günü misket bombası monte edilmiş füze ile vurulmuştu. Toplam 21 kişi hayatını kaybederken, 70 kişi de yaralanmıştı. Azerbaycan ordusu, Berde’yi vuran smerch füze rampasının imha edildiğini açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ordusu cephede ilerledikçe, Ermenistan güçleri sivilleri vurmaya devam ediyor.

SON YILLARIN EN KORKUNÇ KATLİAMI BERDE'DE YAŞANMIŞTI

Berde kenti salı ve çarşamba günü misket bombası monte edilmiş füze ile vurulmuştu. Meydana gelen korkunç katliamda toplam 21 kişi yaşamını yitirmiş, 70 kişi de yaralanmıştı. Azerbaycan ordusu, Berde’yi vuran smerch füze rampasının imha edildiğini açıkladı.

Berde katliamını yapan smerch füze rampası imha edildi!

BERDE KATLİAMINI YAPAN SMERC FÜZE RAMPASI İMHA EDİLDİ!

Azerbaycan Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Berde kentinde sivillere ve sivil altyapıya ateş açan Ermeni Silahlı Kuvvetlerine ait smerch roketatarının atış pozisyonu, birimlerimiz tarafından ortaya çıkarıldı. 29 Ekim günü saat 15.18'de düşmanın smerch roketatarı, birimlerimizin kesin ateşiyle yok edildi. Bahsedilen jet sisteminin tahrip edilmesinin bir videosunu sunuyoruz."

Berde katliamını yapan smerch füze rampası imha edildi! - Resim : 2

YARALANDI İYİLEŞTİ YİNE CEPHEYE GİTTİ

Öte yandan kahramanca cephede savaşan Azerbaycan askerlerinin mücadelesi sürüyor. Ermenistan ile savaşta, yaralanmasından iki hafta sonra kendi isteğiyle cepheye dönen bir Azerbaycan askeri konuşmasıyla sosyal medyada gündem oldu. Asker konuşmasında, ”Göğsümde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin üç renkli bayrağını taşıyorum. Her şeyi gördüm. Anavatan yaşadığı sürece şehit olabilirim" dedi.

Berde katliamını yapan smerch füze rampası imha edildi! - Resim : 3

Berde katliamını yapan smerch füze rampası imha edildi! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Berde smerch
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.