Berde katliamında Ermenistan füzeleri böyle düştü! Dehşet anları!

Ermenistan bugün Azerbaycan'da sivilleri bir kez daha hedef aldı. Dünyayı dehşete düşürecek saldırıda füzeler güpe gündüz sivillerin üzerine yağdı! 20'den fazla sivil katliamda hayatını kaybetti, yüzden fazlası yaralandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Berde'ye füze saldırısının görüntüleri ise kan donduran cinsten. Gelen son dakika haberine göre Azerbaycan kentine Ermenistan füzelerinin düşmeye başlaması ile çığlıklarla birlikte korku dolu dakikalar başlıyor.

Füzeler art arda sokaklara rastgele düşüyor. Anababa gününe dönen sokaklardan binalara sığınan siviller korkudan kaçmaya başlıyor ve Ermenistan'a lanet okuyor.

İşte Ermenistan'ın savaş suçu işlediği saldırıdan en net görüntüler ve bombaların düştüğü o anlar...

Berde katliamında Ermenistan füzeleri böyle düştü! Dehşet anları! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Berde katliam sivillere saldırı insanlık suçu savaş suçu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.