Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası

Son dönemde giydiği kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren 43 yaşındaki şarkıcı Berdan Mardini, tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasını yapmıştı. Ünü şarkıcı tayt sevdasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Berdan Mardini'nin taytla spor yaptığı görüntüler ve pembe renkli kazağıyla pembe spor ayakkabıları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta sahne alan Mardini, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, tarzına gelen yorumlar hakkında da açıklama yapmış ve "Her yıl meme kanserine destek olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben pembe kazağı ona destek vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da doktorum hediye etmişti. O da olay oldu. En çok şuna güldüm. Tayt giydiğimde 'Berdan Taytini' yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi bazen hakarete varan durumlar oluyor. Eleştiriye açık, kendimle barışık biriyim" ifadelerini kullanmıştı.


Berdan Mardini tayt sevdasını bir kez daha gözler önüne serdi. Futbol topuyla antrenman yaparken tayt giyen Berdan Mardini o anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımına ise ''Real mardini😍. Bu ara tam sardım…..'' notunu düştü.

BEĞENENLER KADAR ELEŞTİRENLER DE OLDU


Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı bu pozlarıyla bir kez daha gündem oldu. Mardini'nin taytlı pozları sosyal medyayı ikiye böldü. Takipçilerinden Mardini'ye ''Berdan bey napıyosunuz'', ''Usta sana ne olmuş'', ''Dardan Taytini'', ''Allah aşkına erkekler tayit giymesin ya'', ''Tayt çok güzel'', ''Bence sana taytini yakışmıyo be'', ''Tayt olmamış'', ''Berdan kardeş seni severdim ama tayt ağır adam işi deyil yakıştıramadım'', ''Termal Taytini'', ''Bi Adam olarak Tayt giymek ne kadar doğru?'', ''Daha çok takipçi için mi bunu yapıyorsun'' şeklinde yorumlar yağdı.

 İşte Berdan Mardini'nin taytlı kareleri...

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası - Resim : 3

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası - Resim : 4

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası - Resim : 5

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası - Resim : 6

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası - Resim : 7

 

Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası ile ilgili etiketler Berdan Mardini Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.