Berdan Mardini'nin pembe ayakkabıları sosyal medyayı salladı

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıllık evliliğini Mart 2021'de olaylı bir şekilde sonlandıran ünlü türkücü Berdan Mardini, pembe renkteki spor ayakkabılarıyla gündem oldu. Bir dönem eski evliliğiyle magazin basınında adından sıkça söz ettiren Mardini şimdi de kıyafet tarzıyla adından söz ettirdi. 43 yaşındaki türkücünün pembe spor ayakkabıları sosyal medyayı salladı.

43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini, 2010-2021 yılları arasında evli kaldığı Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz yıl Mart ayında boşanmıştı. Bitirdiği evliliğiyle uzunca bir süre adından söz ettiren Mardini şimdi de kıyafet tarzıyla gündeme geldi.

MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN PEMBE KAZAK GİYDİ


Geçtiğimiz günlerde meme kanserine dikkat çekmek için pembe kazak giyen Berdan Mardini, ''Meme kanseri…'' notunu düştüğü karesini 305 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı. Mardini pembe kazaktan sonra şimdi de pembe ayakkabı giydi.

BERDAN MARDİNİ

DOKTORUNUN HEDİYE ETTİĞİ AYAKKABILARIYLA POZ VERDİ


Doktorunun kendisine hediye ettiği pembe ayakkabılarıyla objektif karşısına geçen Berdan Mardini bu karelerine ''Kıymetli doktorum pembe kazaktan sonra bu ayakabıyı bana uygun gormuş ve dogum günüm için hedye almiş çok teşekurler güzel kalpli sihirli elli doktorumuz'' notunu düştü.

Gelebilecek olumsuz yorumlara karşı önlemini de alan Mardini, gönderisinin altına ''Sakın Yorumlarda yok pembe giydirme yok bu kadın işi diye yazmayın vallahi bence çok yakışmış😍ama yınede ben sizleri çok seviyorum'' notunu düştü ancak eleştirilmekten kurtulamadı.

Berdan Mardini'nin pembe ayakkabıları sosyal medyayı salladı - Resim : 2


Berdan Mardini'nin pembe ayakkabı giydiği gören takipçileri ikiye bölündü. Fazla renkli olan ayakkabılarını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Ünlü türkücünün pembe ayakkabılı karelerine takipçilerinden ''Doktorunun sana garezi var'', ''gözüm kanadı'', ''O renk ne öyle'', ''Çok cırtlakmış rengi'', ''pembe kazağınla kombinleseydin'', ''Doktorun iyiliğini istemiyor'', ''Murat Övüç gibi olmuşsun'', ''Bu ayakkabılarla o sert bakış hiç olmuyor'' şeklinde yorum yağdı.

berdan mardini

Berdan Mardini'nin pembe ayakkabıları sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Meme Kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.