Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den eski aşkı Gökhan Göz'e gönderme

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, evli olduğu süreçte aşk yaşamaya başladığı iş insanı Gökhan Göz ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırtmıştı. Gökhan Göz'ün kendisine ihanet ettiğini öne sürdüğü 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Fatoş Yelliler sosyal medyadan 'geçmişime sünger çektim' mesajı verirken eski aşkına bir göndermede bulundu.

Ünlü türkücü Berdan Mardini ile 11 yıllık evliliğini henüz bitirmeden aşk yaşamaya başladığı, Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran iş insanı Gökhan Göz'den ayrılan Fatoş Yelliler eski hayatına döndü. Ayrılık acısını çabuk atlatan Yelliler, sosyal medya hesabından özel hayatına dair sık sık paylaşımlarda bulunuyor.


2 çocuğunun babası Berdan Mardini ile evli olduğu süreçte Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz ile adı 'yasak aşk' iddialarına karışan Yelliler, Gökhan Göz ile ilişkisini sonunda sosyal medyadan ilan etmişti. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ise eski aşkı hakkında birlikte oldukları sırada Gökhan Göz'ün Fatoş Yelliler ile sevgili olduğunu ve aldatıldığını söylemişti. Ancak ikilininin sürpriz aşkı çok uzun sürmedi.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den eski aşkı Gökhan Göz'e gönderme

Gökhan Göz, ayrılığın ardından kendisini evli adamlarla aldattığını iddia ettiği Fatoş Yelliler'i yerden yere vurdu. Kısa sürede magazin gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini alan Fatoş Yelliler ise yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.


Evli olduğu süreçte 'yasak aşk' iddiasıyla karşı karşıya kalan ve Gökhan Göz ile ile aşk yaşadığı sırada 'ihanet' haberleriyle gündeme gelen Fatoş Yelliler geçmişine sünger çekti. 61 bin takipçili Instagram hesabından özel hayatına dair kesitler yayınlayan Yelliler ayrılık sonrası tek bir açıklama yaparak şu ifadelere yer vermişti:

''Eski tarihli mesajları birlikteliğimiz bile söz konusu değilken şu an güncel mesajlarmış gibi gösterip birlikte olduğumuz sürece bağlamak, sadakatsizlikle suçlamak ve farklı algılar yaratmak çok acımasızca. Herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıp sadece Allah'a havale ediyorum. Herkesin yolu açık olsun. Bu konuyla ilgili yapacağım son açıklamadır. Sevgiler.''

 ''HER ŞEYİ GERİDE BIRAKTIM''

Fatoş Yelliler son yaptığı paylaşımla gündem oldu. Yelliler'in Instagram hesabından arkası dönük bir şekilde çektirdiği fotoğraf karesine düştüğü not dikkat çekti. Ayrılığın ardından 'Her şeyi geride bıraktım' diyen Yelliler'in u paylaşımı eski sevgilisi Gökhan Göz'e 'gönderme' olarak yorumlandı. Ayrılık acısını çabuk atlatan Yelliler paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Her şeyi geride bıraktım, Yeniden doğmaya çalışıyorum' dedim. 'Sen ölmedinki doğasın. Bildiğin yolda devam et. Hayat bu' dedi bir arkadaşım.''

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den eski aşkı Gökhan Göz'e gönderme - Resim : 2

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den eski aşkı Gökhan Göz'e gönderme ile ilgili etiketler gökhan göz berdan mardini Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.