Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşkı itiraf etti! Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz’ü affetti

Modacı Gülşah Saraçoğlu, Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan bir dargın bir barışık ilişki yürüttüğü iş adamı sevgilisi Gökhan Göz’ü bir kez daha affetti. İkili 5. kez “Aşka devam” dedi.

Ünlü isimlerin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu ile bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz'in ilişkisi bir türlü dikiş tutmuyor. Evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta adı Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile yasak aşk iddiasına karışan Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu.


Yelliler'in suçu üstlenip Gökhan Göz'den özür dilemesinin ardından modacı harekete geçti. Sevgisini 5. kez affeden Saraçoğlu, önceki gün aşkıyla bir fotoğrafını paylaştı. Arabada, "Şiire Gazele" adlı şarkıyı dinleyen Saraçoğlu-Göz ikilisine 'Siz daha çok ayrılıp barışırsınız" yorumları geldi.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşkı itiraf etti! Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz’ü affetti

''KONUŞURSAM İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR''

39 yaşındaki ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta Gökhan Göz ile yeniden ayrıldıklarını şu sözlerle duyurmuştu;

"Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum. 'Skandal yasak aşk' iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)... Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Aldatıldığıma değil, 'Kendime neden bunları yaptırıyorum?' diye. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım... En başta karşı tarafın iki evladı hatrına ve kendi adıma, kaliteme yakıştıramamakla beraber hiçbir din, dil ve ırkta kabul edilemeyecek bir ilişkiler yumağı, çelişkiler zinciri ve de ahlak çöküntüsü... Bu yaşanılanların detayını A'sından Z'sine gayet net bildiğim halde yine de bu bildiklerimi detaylandırıp parantezleri açmayıp konuşmayacağım. Zira konuşursam işte o zaman herkes susar ve bu trajedya da figürasyon olan kişiler insan içine dahi çıkamazlar. Tabii bir nebze yüzleri varsa."

 

 

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşkı itiraf etti! Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz’ü affetti ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk berdan mardini Gözkhan göz fatoş yeliller
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.