Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göremediği kızının doğum günün gözyaşları içinde kutladı

2010 yılında Fransa'da sahne aldığı bir düğünde tanıştığı 43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini ile kısa süre aşk yaşadıktan sonra evlenen ve geçtiğimiz yıl Mart ayında 11 yıllık evliliğini sonlandıran Fatoş Yelliler, Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı. Berdan Mardini ile evliliğinden Ezmira adında bir kızı ve Miran adında bir oğlu bulunan Fatoş Yelliler, göremediği kızının doğum gününü gözyaşları içinde sosyal medyadan kutladı.

Fatoş Yelliler, 2010 yılında Paris'te sahne aldığı bir düğünde tanıştı ünlü türkücü Berdan Mardini ile kısa süre aşk yaşadıktan sonra nikah masasına oturmuştu. Berdan Mardini ile evliliğinden Ezmira ve Miran adında iki çocuğu bulunan Fatoş Yelliler, geçtiğimiz yıl Mart atında 11 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Berdan Mardini, çocuklarının velayetinin ise kendisine verildiğini söylemişti. Boşanmadan önce ünlü modecı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi ve iş insanı Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla günlerce magazin gündeminden düşmemişti.

Fatoş Yelliler, boşandıktan sonra göremediği kızı Ezmira'nın doğum gününde aktif olarak kullandığı ve 55 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı. Yelliler uzun zamandır göremediği kızının yeni yaşını sosyal medyadan kutlarken gözyaşlarına hakim olamadı ve çocukları için verdiği mücadeleye devam edeceğinin de altını çizdi.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göremediği kızının doğum günün gözyaşları içinde kutladı

33 yaşınaki Fatoş Yelliler paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Benim dünyalar güzeli evladım şu an bu fotoğrafı paylaşırken gözyaşları içinde elim titreyerek, senin kokunu hissederek, sana sarıldığımı hissederek yazıyorum. Bugün senin doğum günün ve ben yanında değilim, olamıyorum. Sizin için verdiğim mücadelem, savaşım hiçbir zaman bitmeyecek. Her ne kadar dışarıdan duyarsız bir insan olarak görünsem de yokluğunuzu nasıl yaşadığımı en yakınlarım şahit. Evime dönünce sen ve abinin tişörtlerinize sarılıp salırıp kokularınızı alıp öyle uyuyorum. Fakat bunu kimse bilmez çünkü hayat bana hep güçlü olmayı öğretti. İçim kan ağlasa da dışım hep dik duracak. Bu hiçbir zaman değişmeyecek. İyi ki doğdun Ezmiram. Seni ve abini çok seviyorum. Güzel günler çok yakında, hiç ayrılmayacağız.''

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göremediği kızının doğum günün gözyaşları içinde kutladı - Resim : 2


''ANNELERİ ÇOCUKLARI GÖRECEK DURUMDA OLMADIĞI İÇİN GÖRÜŞMÜYORLAR''

Evli olduğu dönemde eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu 2. Sayfa programında çocuklarının anneleriyle görüşmediğini belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"İyi insanlar size güzel anılar bırakır, kötü insanlar da iyi tecrübeler bırakır. Ne olursa hiçbir anlatmayacağımı her şeyi apacık ortada olduğunu söyledik. Çocuklarım büyüyor biri 11 biri 8 yaşında. Onlar için çok konuşmak istemedim. Zaten yargı sürecindeki bir olay. Çirkin bir konuda tekrar ben de mi çirkinleşeyim. Kendi örf ve adetime göre davranmaya devam ediyorum. Eski Berdan'la şu anki Berdan aynı değil. Namussuzluğu çıplaklık olarak görürdük. Ama şimdi bana göre en büyük namussuzluk vicdansızlık. Anneleri şu an çocukları görecek durumda olmadığı için görüşmüyorlar. Çocuklarımın, annelerini görüp görmeyeceği beklenen testlere göre belirlenecek."

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göremediği kızının doğum günün gözyaşları içinde kutladı


Berdan Mardini'nin bu açıklamalarının ardından Fatoş Yelliler ise eski eşini suçlayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti: ''12 yıl boyunca kocalık-babalık yapmış olsaydınız bu evlilik hala devam ediyor olacaktı. Çocukların annelerini görmemeleri o yaşta çocukları cezalandırmak demek. Ben konuşmaya başlarsam önce devlete karşı yapılan illegal işlerinizden başlarım. Hepsini belgeli ispatlarım. O zaman hapsi boylarsınız. Ne itibarınız kalır ne de velayet. İlla çocuk bakmak istiyorsanız önce evlilik çerçevesinde gizli yaptığınız yasak aşktan olup masum, hiç görmeyip sahip çıkmadığınız çocuktan başlayın. Benim çocukların hala kardeşleri olduğunu bilmiyorlar. Psikoloji bozulmasın, babalarını yanlış tanımasınlar diye büyüdüklerinde gereğince anlatılır dedim. Her şeyden önce kendi hırs, nefret, kin ve öfkenizden önce çocuklarınızı düşünseydiniz siz de TV'lerde annelerini kötülemeden önce sekiz yaşında bir kız çocuğuna senin annen o... diyecek kadar iyi babasınız doğru! Ayakta alkışlıyorum."

'EN AZ 3 ÇOCUK İSTİYORUZ' DEMİŞTİ...

Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler ile tanışma sürecini ve evlilik kararını şu sözlerle anlatmıştı: "Onu orada gördüm ve hemen anneme babama 'İsteyin' dedim. Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz."

 

 

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göremediği kızının doğum günün gözyaşları içinde kutladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Fatoş Yelliler berdan mardini
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.