Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler dekolteyi abarttı! Fit görüntüsünü gözler önüne serdi

Türkücü Berdan Mardini ile 11 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra magazin gündeminden düşmeyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle adından sık sık söz ettiren Fatoş Yelliler bu kez de iddialı pozuyla gündem oldu. Spor yaptığı anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan iki çocuk annesi Yelliler iddialı karesiyle fit görüntüsünü gözler önüne serdi.

İki çocuğunun babası ünlü türkücü Berdan Mardini ile 11 yıllık evliliğini henüz bitirmeden önce aşk yaşamaya başladığı iş insanı Gökhan Göz ile de yakın zamanda ayrılan iki çocuk annesi Fatoş Yelliler magazin gündeminden düşmüyor. Son dönemde yüzündeki değişimle ve iddialı pozlarıyla adından söz ettiren 33 yaşındaki Fatoş Yelliler son haliyle görenleri hayrete düşürdü. Yelliler zaman içinde verdiği kilolarla adeta iğne ipliğe döndü.


İHANET İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ...

2021 yılının Mart ayında Berdan Mardini ile boşanan Yelliler, boşandıktan sonra geçirdiği estetik operasyonlarla adeta başka birine dönüşmüştü.

Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler dekolteyi abarttı! Fit görüntüsünü gözler önüne serdi


Hem değişimi hem de Gökhan Göz ile yaşadığı yasak aşkla sıkça gündem olan Yelliler, Gökhan Göz ile aşkını resmen ilan ettikten kısa bir süre sonra ayrılmıştı. Gökhan Göz, evli olduğu dönemde aşk yaşamaya başladığı Yelliler'i ihanet iddiasıyla suçlamıştı.

KENDİ MARKASINI KURUYOR


Aşk hayatında aradığı mutluluğu yakalayamayan Yelliler son olarak ticarete atıldığını sürpriz bir paylaşımla duyurmuş ve kendi kozmetik markasını çıkaracağını, ürünlerini kendi adını taşıyan yeni açacağı güzellik merkezinde satacağını belirtmişti.


ESKİ KİLOLARINDAN KURTULDU

Özel hayatıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Fatoş Yelliler, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Estetik operasyonlarla eski halinden eser bile kalmayan Yelliler spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.


Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler dekolteyi abarttı! Fit görüntüsünü gözler önüne serdi

Fit görüntüsüyle dikkat çeken Yelliler derin dekolteli pozuyla cesaretini konuşturdu. İki çocuk annesi zaman içinde verdiği kilolarla görenleri hayrete düşürdü. İki çocuk annesinin Berdan Mardini ile evli olduğu dönemdeki görüntüsüyle şimdiki görüntüsü arasındaki fark dikkat çekti. Fatoş Yelliler'in son hali büyük beğeni topladı.


İşte Fatoş Yelliler'in çok konuşulan o pozu...

Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler dekolteyi abarttı! Fit görüntüsünü gözler önüne serdi - Resim : 3

 SuperHaber Özel Haber / Merve BARUT

Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler dekolteyi abarttı! Fit görüntüsünü gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram berdan mardini Fatoş Yelliler gökhan göz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.