Berdan Mardini tayt giyip spor yaptığı anları sosyal medyada paylaştı! "Yok artık, bu resmen Özcan Deniz olmuş!"

Çocuklarının annesi Fatoş Yelliler'den 2021 yılında boşanan Berdan Mardini, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 43 yaşındaki Mardini şimdi de, tayt giyip spor yaptığı anları paylaştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Mardini'yi meslektaşı Özcan Deniz'e benzeterek eleştirdi...

Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktaladı. Geçen günlerde Etiler'de görüntülenen Mardini, hayatının evi ile işi arasında geçtiğini ve her şeyden uzak bir yaşam sürdüğünü belirtti.

TAYT GİYİP SPOR YAPTI

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarına hız veren şarkıcı, bu kez Instagram'da yayınladığı son görüntülerle gündem oldu. Tayt giyen şarkıcı, spor salonunda çektiği görüntüleri Instagram'ın hikaye kısmında yayınladı.

Berdan Mardini tayt giyip spor yaptığı anları sosyal medyada paylaştı! "Yok artık, bu resmen Özcan Deniz olmuş!"

"BU RESMEN ÖZCAN DENİZ OLMUŞ"

Mardini'nin paylaşımı binlerce beğeni ve eleştiri alarak sosyal medyayı ikiye böldü. Öte yandan Berdan Mardi'nin son hali meslektaşı Özcan Deniz'e benzetildi. Bu çerçevede sosyal medya kullanıcıları tarafından , "Bu resmen Özcan Deniz olmuş", "Özcan Mardini", "Yok artık!" gibi yorumlar yapıldı.

 

Berdan Mardini tayt giyip spor yaptığı anları sosyal medyada paylaştı! "Yok artık, bu resmen Özcan Deniz olmuş!" ile ilgili etiketler Berdan Mardini Özcan Deniz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.