Berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak?

Berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak? Virüse yakalanan kişi sayısı arttıkça önlemler tekrar alınmaya başlıyor. Gelen yeni açıklamaya göre berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak?

Berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak?  Vaka sayılarının artması ile birlikte önemlerin tekrar geri getirilmesi öngörülüyordu. Birçok ilde vaka sayısının artması ile yasaklar getirilmişti. Son çıkan kısıtlama ile ilgili detaylar haberimizde.

BERBERLER KAÇTA KAPANACAK? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI:

Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir. Pazar yeri ve market gibi yerlerde denetimler arttırılacaktır. Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, nikah, düğün salonu, yüzme havuzu, kaplıca, hamam, internet kafa, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonunda hizmetler saat 22.00'de sona erecektir.

Berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak?

Berber ve kuaförler hafta sonu kapalı mı? Saat kaça kadar açık olacak? ile ilgili etiketler berber kuaför güzellik salonu kapatılacak mı sinemalar kapatılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.