Trabzonspor'dan Berat Özdemir videosu

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği orta saha oyuncusu Berat Özdemir için hazırlanan videoyu paylaştı. Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Özdemir'in Bordo-Mavili formayı giyerek Medical Park Stadyumu'nda sahaya çıkması yer aldı.

Trabzonspor, Berat Özdemir transferini "Ben Berat ve ben hazırım" videosuyla açıkladı. Gençlerbirliği'nden transfer edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için hazırlanan videoda, Bordo-Mavili formayı sırtına geçiren genç futbolcu  "Biliyorum benim için yeni bir meydan okuma ama hiçbir korkum yok. Telleri tırmanan o küçük çocuk artık dalgalı denizlerde mücadele etmeye hazır. Bu formayla sahada mücadele edeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben Berat ve ben hazırım" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkıp 3 gol atan Berat Özdemir, Trabzonspor'la 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Bonservisine 2.5 milyon euro ödenen başarılı orta saha oyuncusunun bir sonraki transfer bedelinden başkent ekibinde yüzde 25 pay verilecek. 

ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ilk transferi olan Berat Özdemir, cumartesi günü Antalyaspor'la oynanacak maçın kadrosuna yer alabilecek. Zorlu deplasmanda Vitor Hugo'nun forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Bordo-Mavili takımda başka eksik bulunmazken, Akdeniz ekibinde 7 eksik var. Sakatlıkları bulunan Lukas Podolski, Ufuk Akyol, Drole, Eren İyican, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler ve Veysel Sarı forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyalılar'da Nuri Şahin, Eren Albayrak, Orgill ve Gökdeniz Bayrakdar ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Trabzonspor'dan Berat Özdemir videosu ile ilgili etiketler Trabzonspor Gençlerbirliği Berat Özdemir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.