Berat Albayrak'tan "hazine var" mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren sanayisinde küçük esnafına, işletmelerden fabrikalara kadar tüm iş çevrelerine sosyal medya hesabından "Birlikte Başaracağız" mesajı gönderdi. Albayrak, bir esnafın videosu ile birlikte paylaştığı sesli mesajında desteğe ihtiyacı olanların arkasında 'Hazine'nin olduğunu söyledi...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İşe Devam Destek Paketi'nden yararlanan Selçuk Demir'in iş yerinde çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Albayrak, Twitter hesabından 'Birlikte başaracağız' etikedi ile yaptığı paylaşımda, "Üretmekten ve istihdamını sürdürmekten vazgeçmeyen tüm işletmelerimizin devlet olarak arkasında durmayı sürdüreceğiz. Selçuk Bey kardeşimizin de dediği gibi daha çok çalışacak, daha çok başaracağız ve güzel günlere en kısa sürede ulaşacağız" dedi.

Bakan Albayrak, videonun son bölümünde kendi sesiyle verdiği mesajda "Bu bir milli mücadele; bu mücadelede destek ihtiyacı hisseden her bir vatandaşımız, işletmemiz, esnafımız, fabrikamızın arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun Hazinesi var" ifadesini kullandı.

Berat Albayrak'tan "hazine var" mesajı!

Berat Albayrak'tan "hazine var" mesajı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine ve Maliye Bakanı esnaf Fabrika işletme destek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.