Berat Albayrak'tan dev rezerv için yeni paylaşım

Türkiye yeraltı kaynakları konusunda tarihi bir keşfe imza attı. Bu keşifte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olduğu dönemde attığı adımlarla Berat Albayrak'ın kuşkusuz rolü büyük. Şu an Türkiye'nin Hazine ve Maliyesi'nin emanet olduğu Albayrak, tarihi keşfi gerçekleştiren Fatih Sondaj Gemisi'nden önemli mesajlar vermişti. Albayrak, dev keşfe ilişkin sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda daha bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfine ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

Albayrak mesajında, "Zafer, inananlarındır
İnanıyorsanız ve çalışıyorsanız Cenab-ı Allah her işin sonunu hayra tevdi ediyor.
Zaferler ayındaki tarihi keşfimiz, milletimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Bize bu mutluluğu yaşatan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun." ifadelerini kullandı. 

Albayrak'ın mesajında bir de video yer aldı. Videoda Albayrak'ın 'milli enerji' adına yaptığı açıklamalardan Flashback'ler yer aldı...

Berat Albayrak'tan dev rezerv için yeni paylaşım

HEYECANLIYIZ, MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

Bakan Albayrak bir sonraki paylaşımında ise müjdeli haberi büyük bir dikkate takip eden vatandaşların fotoğraflarına yer verdi.

Albayrak paylaşımında ''Halkımızın teveccühüne layık olmak için durmadan çalışmaya DEVAM EDECEĞİZ. Bize güvenen, yanımızda olan, arayan, mesaj atan herkese TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Ağzı dualı, gönlü tertemiz milletimize de ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ. Sizlerin desteği ile heyecanlıyız, mutluyuz ve GURURLUYUZ!'' ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak'tan dev rezerv için yeni paylaşım - Resim : 2

 

Berat Albayrak'tan dev rezerv için yeni paylaşım ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı milli enerji #MüjdelerOlsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.