Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 4. kez baba olduğunu duyurdu. Albayrak'ın bu müjdeli haberini gölgelemek isteyen Ercan isimli şahıs, o haberin altında ahlaksızca bir yorumda bulundu. Yoruma tepki gösteren vatandaşlar #AhlaksızErcanTutuklansın etiketi ile o sözlerin cezasız kalmaması gerektiğini dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü çocuğu olan Hamza Salih'i kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

Müjdeli haberi Twitter hesabından veren Albayrak, 'Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum' diyerek dua istedi.

MUTLU HABERE AHLAKSIZ YORUM

Albayrak'ın bu sözlerinin yer aldığı bir habere ahlaksız bir yorum yapan Ercan isimli sosyal medya  kullanıcısı ise Twitter'daki tepkilerin odağı oldu.

Gönderisinde 'Hani karısı kovmuştu evden, bu çocuk kimden peki?' ifadelerini kullanan kişinin sözleri sonrası açılan #AhlaksızErcanTutuklansın etiketi Twitter Türkiye gündeminde ikinci sıraya yerleşti.

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı

SOLCULAR SUSKUN

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelk çirkin ifadelerin kullanıldığı tweet sonrası tek yürek olan Twitter'ın bu konuda ayrıştığı görüldü.

Sol kesimden kullanıcıların sessizliğe bürünmesi dikkat çekti.

'YOKSA SUSACAK MISINIZ?'

Bazı kullanıcılar, 'Yoksa konu Selahattin Demirtaş'ın karısı olmadığı için susacak mısınız?' ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı - Resim : 2

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı - Resim : 3

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı - Resim : 4

HESABI KAPATIP KAÇTI

Öte yandan tweeti atan 'slumdogpoor' isimli hesabın kapandığı görüldü.

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı - Resim : 5

Albayrak Ailesi'ne çirkin saldırı ile ilgili etiketler Berat Albayrak Twitter Hazine ve Maliye Bakanı Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.