"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır"

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasının kabul edildiğine ilişkin İletişim Başkanlığı açıklamasına AK Parti'den ilk yorum Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Berat bey kardeşimiz zor zamanlarda önemli sorumluluklar yüklendi" dedi. Yazar Haşmet Babaoğlu da Albayrak için "Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" ifadesini kullandı. Kenan Kıran ise o zor günlere ışık tutan bir paylaşım yaptı...

Ak Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Albayrak'ın istifasının kabulüne ilişkin yorum yapan ilk partili vekil oldu. 

Yılmaz, "Sn Cumhurbaşkanımız, değerli yol arkadaşımız Sn Berat Albayrak’ın görevden affını kabul etti. Berat bey kardeşimiz zor zamanlarda önemli sorumluluklar yüklendi ve görevini kararlı bir şekilde ifa etti. Yolu ve bahtı açık olsun." ifadelerini kullandı.

"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır"

Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu, kararın ardından "Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır... şahidiz, razıyız." mesajını paylaştı. 

"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" - Resim : 2

Gazeteci yazar Kenan Kıran ise tarihe not düşen iki fotoğrafı yorumsuz paylaştı. Mesaj bölümünde ise sadece 15 Temmuz 2016 darbe girişimi ifadesi yer alıyordu. 

"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" - Resim : 3

Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı ise Albayrak'ın istifasının kabulünün ardından şu yorumu yaptı: 

"Enerjide, Ekonomide yerli, milli, tam bağımsız bir Türkiye için canla başla çalışan Adanmış adam #BeratAlbayrak"

"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" - Resim : 4

"Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" ile ilgili etiketler Berat Albayrak Haşmet Babaoğlu istifa kenan kıran cevdet yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.