Berat Albayrak takıntısı bu adamı bitirecek!

Bulduğu her fırsatta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu kez de Bakan Albayrak üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Bakan Albayrak'ın başarılarını görmezden gelen Davutoğlu, "Onu başarılı gösteren Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

Türkiye günlerdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu ve mimarının Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın olduğu doğal gaz müjdesini konuşuyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olduğu dönemde milli sondaj hamlesinin gerçekleştirilmesi için gece gündüz demeden uğraşan Bakan Albayrak, 320 milyar metreküplük tarihi keşfin ardından her kesimden insanın takdirini topladı. 

DAVUTOĞLU'NUN TAKINTISI BİTMİYOR

Ancak her fırsatta Bakan Albayrak'a olan öfkesini dile getiren Ahmet Davutoğlu, yine nefret dolu söylemlerine devam etti. 

Sakarya'da partilerle buluşan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, bu kez de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Bakan Albayrak'ın başarılarını görmezden gelen Davutoğlu,  "Artık kimse damat bakana yüklenmesin. Onu oraya getiren Erdoğan'dır, ona bu yetkileri veren Erdoğan'dır. Türkiye'yi batıracak şekilde gösteren bir bakanı, dünyanın en başarılı bakanı gibi gösteren Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak takıntısı bu adamı bitirecek! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı Gelecek Partisi Sakarya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.