Berat Albayrak istifa mı etti? Twitter hesabını neden kapattı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın akşam saatlerinde Twitter hesaını kapatması istifa iddialarını gündeme getirdi. Son gelen iddialar doğrultusunda Berat Albayrak’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği iddiası yer aldı. Berat Albayrak istifa mı etti? Berat Albayrak Twitter hesabını neden kapattı? İşte detaylar…

Türkiye gündeminde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabı olan Twitter adresini kapatması damgasını vurdu. Son gelen iddialar doğrultusunda Berat Albayrak’ın sağlık sorunları nedeni ile görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Berat Albayrak tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklama;

"Kamuoyunun dikkatine

Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe karar aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiği ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.

Enerji'de olduğu gibi Ekonomi'de de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacaüız inşallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur.

Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helala etsinler. At izinin it izine karıştığı, Hak ile batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle bir çetin bir zamanda bizleri samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.

Türkiye tarihindeki belki de en kritik dönemleden sayılacak bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.

Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın.

Sonumuzu hayreylesin.

Berat Albayrak"

Berat Albayrak istifa mı etti? Twitter hesabını neden kapattı?

Berat Albayrak istifa mı etti? Twitter hesabını neden kapattı? ile ilgili etiketler Berat Albayrak istifa Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.