Berat Albayrak hacklendi mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Ancak Albayrak’ın Twitter hesabının askıya alınması 'hacklendi mi' sorusunu gündeme getirdi. Henüz resmi bir açıklama yapılmaması söylentilerin artmasına neden oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Twitter'ı da aktif bir şekilde kullanan Albayrak'ın Twitter hesabının kapalı olması "hacklendi mi" sorusunun sorulmasına neden oldu.

"YALANLANMASI GEREKİRDİ..."

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan "İlk anda siber saldırıyı düşündürttü ama hala resmi bir açıklama yapılmamış olması gerçek olabileceği intibasını veriyor. Eğer bir saldırı ise bütün haber kanallarına kadar yansıyan bu haberin yalanlanması gerekirdi." yorumunda bulundu.

Berat Albayrak hacklendi mi?

Berat Albayrak hacklendi mi? ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa Twitter Instagram Deniz Ülke Arıboğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.